Skip to the content

Our.Umbraco.Vorto.Models.VortoValue

In controle

Om het maximale welzijnseffect en lichtefficiëntie te behalen, dient op het juiste moment op de juiste plaats optimale verlichting te worden geleverd. Daarvoor is controle nodig. Voor het nauwkeurig beheersen van lichttoepassingen, moet het mogelijk zijn om kleurtemperaturen en verlichtingssterktes afzonderlijk van elkaar aan te passen

Met onze lichtoplossingen is dat mogelijk. Wij werken met de allernieuwste intelligente digitale (open source) lichtsturingstechnologieën. Dit maakt onze klanten en ons volledig onafhankelijk van armatuurproducenten. 

Onze systemen werken met een standaard, digitaal adresseerbaar licht interface (Dali) protocol tussen individuele armaturen en/of groepen van armaturen, sensoren en de regeleenheid. Enorme potentiële energiebesparingen (tot 85 %) worden hierdoor behaald, terwijl gelijktijdig de CO2-footprint verkleint, het milieu-impact vermindert en het persoonlijke welzijn vergroot. 

Wij leveren tevens nazorgprogramma’s die voortdurend de systeemconfiguraties evalueren en operationele parameters aanpassen. Voorbeelden hiervan zijn aan- en afwezigheidsdetectie, dim-niveaus en tijdsgebonden lichtinstellingen die de lopende energiebesparing en operationele efficiëntie optimaliseren. 

Klanten hebben daardoor continue volledige controle over hun lichtinstallatie(s). De systemen leveren een extra voordeel: ook andere elektronische apparaten zijn aan te sturen, zoals bijvoorbeeld zonneschermen. Een toegewijd team van technici staat altijd klaar voor de nodige ondersteuning. Waar ook ter wereld, advies op maat, altijd binnen handbereik.

 

Beleef meer >