Skip to the content

Our.Umbraco.Vorto.Models.VortoValue

Betrokken en verbonden

Projectmanagement

De realisatie van een opdracht wordt alleen succesvol wanneer er sprake is van uitstekend projectmanagement. Ook daarin levert M-Light toegevoegde waarde of het nu gaat om de gehele installatie van armaturen of de implementatie van intelligente digitale lichtmanagement systemen, of beiden. 

Wij hebben een zeer ervaren team met toegewijde, hands-on projectmanagers die de uitvoering van uw lichtwens tot een succes maken. Zij zijn de spin in het web en centraal contactpersoon voor alle betrokkenen. Onze professionals zijn direct in te zetten, zowel voor het gehele project of voor een bepaald projectonderdeel. 

In alle gevallen ligt hun primaire focus op het leveren van hoge kwaliteitsproducten die aan uw verwachtingen voldoen, binnen de gestelde termijn en taakstellend budget.

Installatie, integratie en programmering

M -Light kan partnerships bieden specifiek voor de installatie van verlichtingsoplossingen en lichtmanagementsystemen. Wij hebben ervaren installatieteams, die ervoor zorgen dat de apparatuur compleet en gereed is voor installatie, integratie en programmering. 

Indien een lichtproject buiten de standaard verlichtingsactiviteiten valt, zorgen wij ervoor dat integratie alsnog mogelijk is door gebruik te maken van onze aanbevolen open standaarden en open software. Zo kunnen wij naadloos integreren met BACnet , LON , Modbus of KNX- systemen. Met de software van standaard Niagara AX platform hebben wij toegang tot alle professionele Gebouw Controle Systemen.

NB: Sommige diensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Neem contact op met uw lokale M-Light vertegenwoordiger.

beleef meer >