Skip to the content

Our.Umbraco.Vorto.Models.VortoValue

Introductie M-Light

Our.Umbraco.Vorto.Models.VortoValue

M-Light International: Uniek - succesvol - onderscheidend.

M-Light is een onafhankelijke onderneming die haar succes ontleent aan haar expertise op het gebied van licht door het samenbrengen van design, wetenschap en technologie.

Van origine zijn wij een Nederlandse bedrijf. Gedragen door ons Nederlandse DNA, zijn wij wereldwijd actief. Voor ons is dat een heel natuurlijke wijze van succesvol ondernemen, zoals wij reeds eeuwenlang hebben bewezen.

Wereldwijd bieden wij uitstekende integrale verlichtingsoplossingen voor professionele in- en outdoor gebouwverlichting. Met de aanwezige
kennis over en ervaring met elektrotechniek, verzekeren wij dat wij het verschil in verlichtingsoplossingen maken. En dankzij ons eigen netwerk hebben wij een groot internationaal klantportfolio opgebouwd.

M-Light: Enlighten your business.

Missie & Visie

Our.Umbraco.Vorto.Models.VortoValue

Missie

M-Light is een gedreven, ambitieuze en doelgerichte organisatie en actief in de internationale B2B lichtmarkt. Wij zijn succesvol door onze ruime kennis en ervaring op het gebied van lichttoepassingen voor de bebouwde omgeving. Wij zijn in staat om licht tot een aangename beleving te maken, in welke hoedanigheid en/of toepassing dan ook. 

Wij werken kosteneffectief en duurzaam. Als businesspartner werken wij nauw samen met onze klanten. Wij committeren ons volledig aan de projecten en waarden van onze klanten.

Uw vraagstukken omtrent verlichting is onze uitdaging. Onze betrokkenheid, ondernemerschap, kennis en ons internationaal netwerk zijn vitale sleutels voor uw succes. In ieder vraagstuk is het ons streven de lichtoplossing naar een exclusief en efficiënt niveau te brengen, dat aansluit aan de verwachting van u als klant. Licht zal voor een natuurlijke beleving zorgen en een positieve bijdrage leveren aan het welzijn van de mensen in de bebouwde omgeving. 

Visie

M-Light streeft naar langdurige, nauwe samenwerking met haar klanten. In deze samenwerking versterken wij de core business van onze klanten door deze uit te lichten en te verlichten. M-Light: "Enlighten your business". Kwaliteit, innovatie, duurzaamheid en de behoeften van de mens staan in onze lichtadviezen voorop. 

M-Light wil haar vertegenwoordiging in de toekomst wereldwijd verder uitbreiden. Wij bereiken dat door onze internationale focus in combinatie met onze regionale en lokale aanwezigheid waar ook ter wereld. Wij kunnen daardoor wereldwijd direct reageren op lokale vragen omtrent lichttoepassingen. Wij blijven inspelen op de nieuwste technische ontwikkelingen door nauw te blijven samenwerken met onze vaste producenten en nieuwe producenten.

Wij profileren ons op deze markt als een internationale topleverancier in lichttoepassingen, met een sterke verbintenis met ons van oudsher Nederlands DNA. Onze klanten kiezen voor ons om onze lichtexpertise, de kwaliteit van de producten en de toegevoegde waarde die wij leveren in de vorm van technische ondersteuning en professionele service. 

M-Light streeft ernaar de wereld om ons heen gezonder en duurzamer te maken. Dit doen wij door te adviseren in en te kiezen voor duurzame oplossingen voor de wereld, met het opportune doel onze missie uit te dragen. Wij bieden de beste werkomgeving voor mensen die onze passie delen. Daardoor biedt M-Light haar klanten, aandeelhouders en andere stakeholders een onderscheidende meerwaarde. Dit geeft een gevoel van verbondenheid met iedereen met wie wij samenwerken en geeft ons een duidelijke richting naar de toekomst.

Kernwaarden

Our.Umbraco.Vorto.Models.VortoValue

M-Light kenmerkt zich door een aantal specifieke eigenschappen die de organisatie maken tot wie ze is. Betrouwbaarheid en loyaliteit vormen het fundament. Het zijn natuurlijke eigenschappen die voor ons vanzelfsprekend zijn. In ons natuurlijk handelen zijn wij dan ook TRIED-partner. TRIED reikt echter verder dan alleen trouw en loyaal zijn.

TRIED-partnership zien wij als de wil om samen te werken om samen verder te komen, door te blijven innoveren en altijd te streven naar het beste lichtresultaat, vanuit een natuurlijke gedrevenheid voor unieke lichttoepassingen en gedragen door de nodige verantwoordelijkheid. 

TRIED staat voor Teamwork, Responsibility, Innovation, Excellence en Drive. Kernwaarden die tezamen M-Light uniek, onderscheidend en succesvol maken.

Teamwork

De kernwaarde Samenwerken plaatsen wij met trots op nummer één. Wij werken samen om te leren, te ontdekken en te kunnen innoveren: het houdt ons scherp in ons vak en welke trends en ontwikkelingen op ons afkomen. Samenwerken is het directe resultaat van ons basisprincipe ‘Working together to achieve more’.

Responsibility

"Practice what you preach" staat bij ons hoog in het vaandel. Wij voelen ons verantwoordelijk voor de wereld waarin wij leven. Wij zien het daarom als onze plicht duurzame oplossingen te bieden, die bijdragen aan een duurzame samenleving. Dat alles op een ethisch verantwoorde en integere manier van handelen.

Innovation

Lichtbehoeften veranderen continue. Door ons streven om continue te innoveren, kunnen wij onze klanten de nieuwste lichttoepassingen adviseren die tegemoet komen aan de nieuwste lichtinzichten en -wensen wereldwijd. Innovatie brengt ons verder.

Excellence

"Alles kan altijd beter". Wij zien het dan ook als onze taak om alles wat wij doen, uitmuntend te doen. Wij streven naar perfectie en het leveren van hoge kwaliteit. Feedback en opbouwende kritiek helpt ons scherp te blijven en op alle fronten in staat te zijn steeds weer beter te presteren. Wij geloven dat dit streven garant staat voor duurzame relaties. 

Drive

Bij M-Light werken enthousiaste, gedreven professionals die internationaal samenwerken onder het motto: “Acting global with local presence”. Wij zijn initiatiefrijk en motiveren onze omgeving dit ook te zijn. Met onze gedrevenheid, passie en ondernemerschap, creëren wij toegevoegde waarde voor iedereen met wie wij samenwerken en die van onze innovatieve lichttoepassingen gebruik maken.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Our.Umbraco.Vorto.Models.VortoValue

Binnen M-light beschermen wij het milieu door het bewust voorkomen of minimaliseren van de CO2-footprint van al onze activiteiten, maar ook in hetgeen wij aanbieden en leveren aan onze klanten, door het maken van passende lichtontwerpen, te zorgen voor energie-efficiënte oplossingen, het maximaliseren van het gebruik van de beschikbare controlesystemen en het verzorgen van de meest efficiënte distributie.

Door innovatie leveren wij onze bijdrage aan het gezonder en duurzamer maken van de wereld waarin wij leven. Wij beantwoorden de mondiale behoeften van energiezuinig leven en persoonlijk welzijn door het bieden van duurzame innovatieve lichttoepassingen.

M-Light streeft ernaar om bij vervanging van armaturen deze een herbestemming te geven of verantwoord te recyclen. Verder zetten wij ons in om samen te werken met bepaalde groepen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Binnen M-Light realiseren wij ons dat door maatschappelijk verantwoord te ondernemen wij tegelijkertijd een groei van de organisatie weten te realiseren.

Diensten

Our.Umbraco.Vorto.Models.VortoValue

M-Light is volledig onafhankelijk van elke fabrikant, waardoor wij onze klanten de beste lichtoplossingen en internationaal goedgekeurde lichtproducten kunnen bieden. Het autonome karakter geeft onze ontwerpers, consultants, ingenieurs en technici alle ruimte en flexibiliteit, om oplossingen te creëren voor de lichtbehoeften en ontwerpwensen die onze klanten hebben. Comfort, productiviteit, veiligheid en efficiëntie zowel economisch als ook energetisch staan daarbij centraal. Onze lichttoepassingen zijn duurzaam en gaan hand in hand met functionaliteit en het realiseren van esthetische meerwaarde. Dit maakt M-Light uniek.

Door onze rijke ervaring en uitgebreide netwerk slaan wij de brug tussen architecten, interieurontwerpers en elektrotechnische ingenieurs.
Dat doen wij in adviesgesprekken, ontwerptrajecten en in het aanbod en de uitvoering van technische diensten. Het productassortiment van M-Light bevat de beste armaturen en lichtregelsystemen. De door ons aanbevolen producten zijn samengesteld uit uitsluitend componenten van de A-merken, of het nu gaat om elektronische componenten, lichtbronnen, LED-engines of optische toepassingen.

De kracht van M-Light is onze flexibiliteit die zich vertaald in een groot aanpassingsvermogen. Hierdoor zijn wij in staat om producten direct te verbeteren, evenals nieuwe producten sneller te ontwikkelen en te leveren. Wij zijn businesspartner voor onze klanten. Door vanaf het begin met hen en met onze fabrikanten nauw samen te werken weten wij verrassende lichtconcepten te vertalen in haalbare lichtoplossingen. 

Dit maakt M-Light succesvol.

Beleef meer >

Referenties

Our.Umbraco.Vorto.Models.VortoValue

Onze expertise in verlichting maakt dat wij wereldwijd nauwe aansluiting vinden met professionals in de bouwwereld. Wij werken samen met internationale ontwerpers, architecten, gebouweigenaren & investeerders, lichttechnische ingenieurs en installatiebedrijven.

De lichtkennis die wij inbrengen verbetert de leefbaarheid en de effectiviteit van verschillende type gebouwen zoals kantoren, scholen & universiteiten, ziekenhuizen, wellness & hotels, musea, winkelcentra, retail & leisure, industriële gebieden, gevels & architectuur, etc.

Beleef meer >